Belgische chocolade verovert wereldwijd de harten Van New York tot Moskou, van Nieuw-Zeeland tot Rome en van Beijing tot Berlijn - iedereen weet dat Belgische chocolade de beste chocolade is. Maar wat maakt van Belgische chocolade nu de beste chocolade in de wereld? De cacaobonen worden met veel zorg gebrand; Vervolgens worden de gebrande cacaobonen heel fijn gemalen tot ze nog slechts 12 microns groot zijn; Onze Belgische chocolade bevat 100% cacaoboter en een hoog cacaogehalte; De kwaliteit van onze chocolade wordt verzekerd door Callebaut - de heilige graal van chocolade. Hoewel we Leonidas steeds heruitvinden door innovatieve creaties, houden we ook vast aan de traditionele recepten, generatie na generatie. Onze chocolade is op en top Belgisch. Leonidas groeide door de jaren heen uit tot één van de bekendste chocolademerken. Sinds de allereerste Leonidas-creatie is het recept van succes gebaseerd op onberispelijke versheid. Bij Leonidas gebruiken we nooit diepvriesproducten. Onze ambachtelijke pralines worden gemaakt van de meest verfijnde ingrediënten zoals verse boter, hazelnoten uit Turkije, verse room, Morellokersen uit de Périgord, amandelen uit Italië, verse melk, appelsienen uit Valencia, etc. Onze Maître Chocolatiers kiezen deze ingrediënten zorgvuldig uit om je telkens weer te verrassen met een nieuwe smaak. Echte Belgische chocolade, afgewerkt met de meest edele ingrediënten, dat zorgt voor pralines met unieke smaaksensaties.